Kedves blogozók, oldalunkat egy kicsit upgrade-tük, hogy jobban és szebben helyt álljuk az internet világában. Legfőbb képen a menürendszert újítottuk fel, hogy vissza tükrözözzön valami jót, valamit mást.

folda.jpg

Mint látható, a baloldalon elhelyezet menü részt kiemeltük, illetve ha az egéret fölé visszük szépen módosul a menü kinézete. Az oldal jobb oldalán hírek részt indítottunk el a főoldalon, illetve a menü listában is kiírtuk a hírek részt. Oda 2 - 3 hetente cikket fogunk írni, ami a tanácsadásról, termék bemutatóról fog szólni. Mindennek ellenére a többi menü pont alatt is vannak információk a jobb oldalon. Reméljük, az oldalunk kinézetbeli módosításával nagyobb látogatói forgalmat fogunk generálni a weboldalunkon, melynek elérhetősége a következő: http://butzbach.hu

Kellemes böngészést kívánunk.

Címkék: kaputechnika Hungária tolókapu Butzbach passzázskapu ipari gyorskapu

A bejegyzés trackback címe:

https://butzbach.blog.hu/api/trackback/id/tr477040141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása